Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

We Love Benefit Cosmetics



Το τέλειο δώρο για μια τέλεια έξοδο !!

Στην πιο πάνω εικόνα βλέπουμε αυτό το υπέροχο κουτάκι που θεωρώ τόσο cute σαν εμφάνιση και έξυπνο σαν μέγεθος, το κάνει να είναι τόσο εύκολο στη μεταφορά του καθώς χωράει παντού ακόμα και στην τσάντα σου για να είσαι πάντα έτοιμη.

Πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο !!!

Ένα extra θετικό είναι ότι όλα τα κουτάκια γιατί δεν μιλάμε για μόνο ένα, έρχονται με οδηγίες χρήσεως ώστε να ξέρεις σε τι μπορεί να σε βοηθήσει το κάθε προϊόν !!

Για μένα είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια κοπέλα είτε είσαι άντρας η γυναίκα, θεωρώ ότι θα το λατρέψει και θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ, όπως ήταν και το δώρο που διάλεξε για μένα η παιδική μου φίλη, που από ότι φαίνεται (λογικό βέβαια) μετά από τόσα χρόνια με ξέρει πολύ καλά και ήξερε ακριβώς τι μου αρέσει και  (ας το παραδεχτω) ότι έχω τεράστια αδυναμία σε ότι αφορά την benefit cosmetics, για μένα είναι top.  Αξίζει τα λεφτά της . 
Έχω πολλά αγαπημένα προϊόντα από την benefit που είναι όλα μοναδικά και θα ήθελα κάποια στιγμή να τα μοιραστώ και μαζί σας. 

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν και αλλά κουτάκια σε παρόμοια συσκευασία με διαφορετικά προϊόντα, θα σας τα ονομάσω παρακάτω.
Σήμερα όμως θα ήθελα να εστιάσω στο συγκεκριμένο !! 
Θα σας γράψω βέβαια και το site για να ξέρετε που θα τα βρείτε, είτε τα πάρετε από το κατάστημα είτε μέσω online . Αν και πιστεύω online θα έχετε και κάποια έκπτωση αλλά και μεγαλύτερη ποικιλία.

Το κουτάκι που βλέπετε στη photo είναι το Kit Lèvres et Joues SUGARlicious
Περιέχει (αν παρατηρήσετε και στην photo το κάθε προϊόν έχει από πάνω αριθμούς οπότε με αυτή την σειρά θα εξηγήσω τι κάνει το κάθε προϊόν)

1. Benetint - Blush liquide joues et lèvres
Είναι ένα υγρό ρουζ που απλώνεται ακόμα και με το χέρι σου και μπορείς επίσης να το χρησιμοποιησεις και σαν lip gloss,σου δίνει μια όψη πιο φυσική και ελαφρώς κόκκινη, όσο περισσότερο βάζεις τόσο πιο έντονο γίνεται.

2.Sugarbomb - Blush
Ένα φανταστικό ρουζ ελαφρύ με υπέροχη μυρωδιά  που συνδυάζει τέσσερα χρώματα  (ροζ φυσικό, ροζ λαμπιρίζον, γλυκό δαμάσκηνο και ροδάκινο) έχει μαζί και το πινελάκι του καθώς μπορείς να το βάλεις και στα βλέφαρα σου για να δείχνεις πιο ξεκούραστη και φρέσκια.

3.High Beam - Enlumineur Liquide
Ένα υπέροχο highlight σε υγρό που απλώνεται εύκολα με το χέρι σου. Χαρίζει ένα ρόδινο χρώμα με λάμψη, τα καλύτερα σημεία για αυτό το προϊόν είναι στα ζυγωματικά και πάνω από το φρύδι, για να φαίνεται η γωνία του πιο έντονη και στη γέφυρα της μύτης για να δείχνει πιο λεπτή. 
Είναι κατάλληλο για όλους τους τόνους του δέρματος.

4.Sugarbomb gloss
Ένα φρουτενιο gloss που απλώνεται πολύ εύκολα και δεν κολλάει στα χείλη. Σου δίνει ένα ελαφρύ χρώμα και είναι ότι πρέπει για ένα πιο shiny look!!

Τα υπόλοιπα κουτάκια θα τα βρείτε σε κάποιο από τα καταστήματα shephora 
η στο http://www.sephora.gr

Οι ονομασίες και τα link για τα υπόλοιπα κουτάκια σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε είναι.

Do the Hoola - Kit teint, yeux & lèvres
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41459

Pret-A-Party - Coffret de maquillage
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=48106

Primping with the Stars - Kit de Maquillage
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41408

Sexy on the run - Kit mascara et eyeliner
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41457

Kit Lèvres et Joues feelin'' DANDY
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41566

Do the Bright Thing - Coffret Illuminateur Visage
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41509

Kit Astuces Teint
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41574

Party to the Peepers ! - Coffret de maquillage
http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=48102



5 σχόλια:

  1. pragmatika einai yperoxo dwraki kai mia wraia enallaktiki gia na ksefygeis ligo apo ta synithismena proionta make-up. xairomai pou sou aresoun kai xairomai episis pou exeis mia toso kali fili!!ante kai sta epomena koutakia tis benefit loipon...!P.A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!! Άντε τον επόμενο χρόνο και το επόμενο κουτάκι hahahahaha kissessss

      Διαγραφή
  2. Αχ τι ωραία πραγματακια! Υπέροχο δωράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φανταστικό να το χαρείς :) η benefit είναι φανταστική εταιρία :) αν θες να ρίξεις μια ματιά στο blog μου https://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/2016/05/empties.html θα χαρώ να τα πούμε και εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή